LABA
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
LABA Tartalomgyár

Keresés

Rólunk mondták
„Sikeres női vezetőként egy többnyire férfiakat foglalkoztató területen dolgozni olykor kihívást jelent, de nem lehetetlen. A kurzusba ugyan más célokkal vágtam bele, de a tanfolyam során olyan jól hasznosítható tudással és új nézőpontokkal gazdagodtam, amelyek segítségével tovább építhetem a nemek közötti eredményes együttműködést. Andi hiteles, szenvedélyes előadása, csillogó személye a fűszer a tudáshoz. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló tanfolyamot keres!”
„A lehető legjobb döntés volt részemről, hogy a Laba PPC a gyakorlatban kurzusát választottam! Zsuzsi egy rendkívüli tudású, emberileg és szakmailag is hiteles előadó, az általa vezetett kurzuson pedig naprakész, munkám során is alkalmazható elméleti és gyakorlati tudást szereztem. Mindenképpen ajánlom a képzést azoknak, akik bővítenék ismereteiket ezen a területen!"
„Az ismereteimet szerettem volna bővíteni, teljes képet kapni a piacról. A kurzus elvégzésével ez sikerült is, új szemszöget kaptam. Az előadó maximálisan felkészült volt, látszik, hogy tudja amit tanít. A kérdésekre gyorsan reagált, illetve visszacsatolásokat is adott az előadásaiban. A házik és a tesztek jól emészthetőek voltak. Legjobban a rugalmasság tetszett, de jónak találtam az információátadást a folyamatos tájékoztatást is. Több kurzust is elvégeztem már a LABA-val, abszolút ajánlanám is!"
photo
Tarjányiné Dobák Nóra
kereskedelmi igazgató
NT Kft.
photo
Ecseki Luca
Online marketing manager
photo
Pál László
Logisztikai vezető
Dél-100 Kft
Előnyeink
Gyakran az online oktatás nehezen alkalmazható, elméleti tudást nyújt, de mi változtatunk ezen. Nálunk többet kapsz, valódi szakmai fejlődést.
Kurzusainkon gyakorlati alapokra helyezzük a megszerzett tudást - akár a saját projekteden is dolgozhatsz.
Tagja lehetsz egy zárt közösségnek, ahol megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat, megvitathatjátok a feladatokat és szakmai kapcsolatokat építhettek.
Ha éppen állást keresel, a megszerzett tudással és képességekkel gyorsabban megcsípheted álmaid munkahelyét.