Projektmenedzsment az alapoktól a mesterszintig online kurzus — segítünk növelni a projekteid sikerét és hatékonyságát | Laba üzleti iskola
3 hónapos képzés

Projektmenedzsment

Az alapoktól
a mesterszintig
Készen állsz rá, hogy berobbanj a projektmenedzsment szakmába? Javítani szeretnéd projektjeid sikerességét és eredményességét? Nincs két egyforma projekt, nincs két azonos ügyfél, így minden egyes projekt új feladatokat és kihívásokat jelent a projektmenedzser számára. Emeld professzionális szintre tudásodat, és tanulj struktúrát, eszköztárat és működő jó gyakorlatokat 6 elismert szakembertől! A kurzus végén tippeket is adunk a szakmában való sikeres elhelyezkedéshez!
28 gyakorlatorientált órán keresztül megtanulod, hogyan lehetsz profi, naprakész eszközökkel rendelkező projektmenedzser, akinek nem lehet akadály, ha a tradicionális, agilis vagy hibrid módszerek közül kell választani.
  • HAMAROSAN
  • élő, online kurzus
  • 6 modul + gyakorlatok
  • 6 tapasztalt szakember
 
Neked ajánljuk a kurzust, ha:
Előrelépnél karrieredben / karrierváltó vagy Ha többéves tapasztalatod van valamilyen területen, és tudásodat kamatoztatni szeretnéd projektmenedzserként is.
Kezdő / junior projektmenedzser vagy Már projekteket vezetsz, de elmélyülnél a projektmenedzsment eszköztárában, és megismernéd a legújabb trendeket.
Részidőben projekteken dolgozol A napi teendők mellett projektfeladataid is vannak, és szeretnél szakmai kérdéseidre választ kapni.
Az előadók segítségével 3 hónap alatt elsajátíthatod a tradicionális, agilis és hibrid módszertanokat – így pontosan tudni fogod, hogy melyiket és hogyan alkalmazd
Előadók Szakértők, akik gyakorlati tapasztalataik alapján bevezetnek a projektmenedzsment világába – együttesen több mint 100 év tapasztalatuk gyűlt össze projektek irányításában.
Dr. Kertész Máté 15+ év projekt- és programmenedzseri tapasztalattal rendelkezik, és többek között olyan cégekkel dolgozott, mint a Hewlett Packard, az IBM, a T-Systems és az E.ON. 30+ sikeresen megvalósított nemzetközi projektet vezetett, és munkái során 60–120 fős projektcsapatokat irányított. A PMI magyarországi szervezetének volt alelnöke.
Csépányi Tamás 9+ év projektmenedzsment-tapasztalattal és PMP®-minősítéssel rendelkezik. 5+ év agilis projektmenedzsment-tapasztalata van Scrum, Kanban, Lean Agile és SAFe® területén. Munkái során többek között hardware-implementációval, távközlési rendszerek bevezetésével, mobilalkalmazások fejlesztésével, termékbevezetéssel és szoftver fejlesztéssel foglalkozik a Deutsche Telekom IT Systems Solutionsnél.
Erb Eszter 15+ év kiválasztási és toborzási tapasztalattal rendelkezik, magyar és külföldi ügynökségnél is dolgozott tanácsadóként és fejvadászként Európa 16 országában. Ő építette fel a Randstad Holding belső executive search csapatát.
Tild Attila 15+ év IT-projektekben szerzett tapasztalata van, 50+ sikeresen lebonyolított projekt áll a háta mögött több mint 3000 résztvevővel. Jelenleg a BT csapatát erősíti, korábban a Morgan Stanleynél, a UniCreditnél és a Hewlett-Packardnál dolgozott.
Acsay Csaba 15+ év tapasztalata van projektmenedzserként, aminek olyan specializációit is gyakorolta, mint kockázatmenedzser, programiroda-vezető, projektmobilizálási szakértő. Az elmúlt időszakban kifejezetten programindítással kapcsolatos tanácsadást nyújtott programvezetőknek, az elmúlt egy évben 30 komplex kategóriájú BT-programot támogatott.
Heltai Lajos Jelenleg a PICK Szeged Zrt. termelési igazgatója, de volt már Lean-mérnök, illetve termelés- és gyárvezető is. Mérnök- és vezetői csapatával az elmúlt 4 évben 1 milliárd forint feletti megtakarítást ért el beruházás nélküli folyamatfejlesztési és -racionalizálási tevékenységekkel. Részt vesz Magyarország egyik jelenleg zajló, kiemelt készítményüzemi beruházásában, melynek költsége közel 40 milliárd forint.
KURZUS PROGRAM
KURZUS PROGRAM
1. modul
12 alkalom
Tradicionális projektmenedzsment

Előadó: dr. Kertész Máté

2. modul
2 alkalom
Projektmenedzsment-szoftverek

Előadó: Tild Attila

3. modul
4 alkalom
Projektirányítás és -mobilizálás

Előadó: Acsay Csaba

4. modul
7 alkalom
Agilis megközelítés

Előadó: Csépányi Tamás

5. modul
1 alkalom
Operatív és projektfeladatok illeszkedése

Előadó: Heltai Lajos

6. modul
1 alkalom
HR-tancsadás

Előadó: Erb Eszter

Ami Rád vár a kurzuson Minden, ami ahhoz szükséges,
hogy profi projektmenedzser legyél
Módszertanok Részletesen megismerkedhetsz a tradicionális módszertannal, az agilitással és a kettő kombinációjával, a hibrid projektvezetéssel.
Tudásterületek Megtudod, mik a projektmenedzsment tudásterületei, így felvértezünk az összes ismeretanyaggal, ami szükséges lehet munkád során.
Karrier tippek Megismerheted a projektmenedzsmentben rejlő lehetőségeket, valamint tippeket adunk a projektmenedzserként való elhelyezkedéshez. Átnézzük a CV-det és együtt áttekintjük, a munkáltatók milyen elvárásokat támasztanak manapság a projektmenedzserekkel szemben.
Gyakorlat Az elméleti tudást kiegészítheted tesztek, házi feladatok és gyakorlati példák segítségével – így biztosítjuk azt, hogy a lehető legtöbb értéket tudjuk nyújtani számodra.
Rólunk mondták