LABA Tartalomgyár

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
LABA Magyarország Oktatási Kft.

A szolgáltató online oktatási kurzusokat szervez a szolgáltatást felhasználók részére az alábbi általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) szerint. A felhasználók kizárólag ezen szerződési feltételek szerint jogosultak a szolgáltatás igénybevételére.

Elöljáróban fontos tisztázni, hogy NEM oktatási intézmény a LABA, a SKVOT és a robot_dreams. Ezek online oktatási platformok, ahol a készségeket értékeljük, nem a hangzatos diplomákat. Célunk a legjobb szakemberek közötti szakmai eszmecsere elősegítése. Tanuljon online. Használjon új készségeket offline - ahogyan mi hívjuk, az „onoffline” oktatási platformunkon.

A LABA, a SKVOT és a robot_dreams online kurzusokat szervez különféle szakmai kihívások megoldása érdekében, továbbá segíti az online kurzusok előadói és a felhasználók közötti szoros együttműködést.

A költségtérítéses kurzus befejezésekor a felhasználó egy igazolást kap annak sikeres befejezésről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szolgáltató nem akkreditált oktatási intézmény, és ennek eredményeként a tanúsítványok nem használhatók hivatalos akkreditációra.

Jelen webhely használata során elérhetővé válnak a kurzusok oktatói, lehetőség nyílik a kurzusokra való jelentkezésre, valamint böngészhet a kurzusokat támogató funkciók között (a továbbiakban: Szolgáltatások) 16 évesnél fiatalabb személy nem jogosult a Szolgáltatásaink használatára. A szerződéskötés nyelve a magyar.

A szerződésben használt fogalmak: