Kávézót nyitnál? Vagy épp vendégházat? - formabontó képzésekkel vár a Laba és a Skvot
Bár csak a Covid előtt kevéssel indult az online tanfolyamokkal, képzésekkel foglalkozó Laba, de mára több mint 14 ezer ember tanult náluk, illetve az anyacég által később indított Skvotnál. A számtalan modern képzés között gasztro- és vendégház-menedzsment is található, és miután ez a két terület a Roadsternek is lételeme, elsősorban ezekről beszélgettünk Havasi Eszterrel és Mészáros Ferenczcel, a Skvot Magyarország, illetve a Laba Magyarország Production csapatainak vezetőivel.
Informatikai skillek? Videóvágás? Építőipar? Dramaturgia? Szinte mindenki találkozott már az online tanfolyamokkal, képzésekkel foglalkozó Laba és Skvot cégek neveivel. Nem véletlenül: nagyon modern, előremutató kurzusokat visznek, és ez alatt távolról sem csak az online jelleget értjük. Folyamatosan figyelik a piacot, visszajelzéseket gyűjtenek, rendszeresen alakítanak a képzéseken a gyorsan változó igények függvényében, ez a roppant gyakorlatias hozzáállás pedig óriási versenyelőny az állandó technikai fejlődés és a sűrűn változó gazdasági környezet időszakában.