Virtuális katedra: ezek a kreatív kurzusok dübörögnek online | Laba üzleti iskola
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
LABA Tartalomgyár

Keresés

Virtuális katedra: ezek a kreatív kurzusok dübörögnek online

Ukrajnából indult, Magyarországon három brandje van, és kifejezetten piaci gyakorlatokra épülő tudásszerzést ajánl a Laba üzleti mellett marketing és kreatív területeken is. Megnéztük, hogyan építkeznek.

A Laba online oktatási platformja 2015-ben indult Ukrajnában, majd 2020-ban Közép-Kelet Európában először Magyarországon vetett lábat, utána Csehország, Románia, Törökország, Lengyelország és Németország következett. Európán kívül jelenleg az USA-ban is jelen van, elvtr néven. Magyarországon az első képzések marketing mellett projektmenedzsment, HR-menedzsment és Excel témában indultak, majd ahogy nőtt a csapat, úgy fedtek le egyéb üzleti területeket érintő témákat.

A Laba Groupon belül több brand létezik idehaza is. A Laba márkanév alatt olyan üzleti témákban szerveznek kurzusokat, mint menedzsment, HR, marketing, sales, pénzügy és szoftverek. A Skvotot a kreatív szakma utánpótlásának képzésére hozták létre 2022-ben, és jellemzően a fiatalabb korosztályt célozzák meg. Azokat, akik a reklám, design, film és animáció területei és legújabb trendjei iránt érdeklődnek. A harmadik, IT-fókuszú kurzusokat kínáló márkát robot_dreams néven 2023-ban indították. A három platform egymástól eltérő brandidentitással célozza meg a tanulni vágyókat, és összesen több mint 80 különböző kurzust kínál nekik. 

Olvasd tovább a cikket a Kreatív Online-on ide kattintva!