Így győzd le a többi pályázót: tanulj nemzetközileg akkreditált partnernél | Laba üzleti iskola
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
LABA Tartalomgyár

Keresés

content

Így győzd le a többi pályázót: tanulj nemzetközileg akkreditált partnernél

Plusz pont az álláskeresésnél, magasabb fizetés, komolyabb feladatok – csupán három a számos előny közül, ami egy PMI akkreditált képzéssel együtt jár. Olvass tovább, hogy megtudd, pontosan mely kurzusoknál szerezheted meg a nemzetközileg is ismert és elismert tanúsítványt.

blog-post-4-63dcd0fcda65b650884649-min-64831498b5175433899101.jpg

A Laba három kurzusnál is elnyerte a PMI (Project Management Institute) akkreditációját Authorized Training Partnerként, ahol nem csupán a képzés minőségét, de a megszerzett tudás hasznosíthatóságát is szigorú szabályok szerint értékelik.

A minősítés az alábbi három kurzust érinti:

  • Projektmenedzsment 2.0
  • Projektmenedzsment az IT területén
  • Üzleti elemzés A-tól Z-ig

Mit jelent, ha egy kurzus PMI akkreditált?

A Projekt Management Institute által akkreditált képzéseknek szigorú minőségi szabályoknak kell megfelelniük, és nem utolsó sorban vizsgálják azok piaci hasznosulását is. Így garantálják, hogy a kurzusok olyan ismereteket adjanak, amelyekkel a végzettek előnyt szerezhetnek a munkaerőpiacon. Minden kurzus:

  • időtálló tudást és készségeket nyújt;
  • saját területükön naprakész tudással bíró oktatókkal rendelkezik;
  • a folyamatos minőségfejlesztésnek köszönhetően megfelel az aktuális piaci igényeknek.

Miért jó nekem, ha akkreditált képzésen veszek részt?

#1. A PMI által kiállított tanúsítványok – mint a PMP, azaz Project Management Professional – nemzetközileg elismertek a munkaerőpiacon. Egy 2021-es felmérés szerint az ezt megszerző projektmenedzserek többet keresnek – a vizsgált 40 országban átlagosan 16%-al magasabb a tanúsítvánnyal rendelkezők fizetése.

#2. Mivel a PMI által „fémjelzett” képzések minőségi és gyakorlati tudást adnak, így a kiválasztásnál is előnyt szerezhet az, akinek ez szerepel az önéletrajzában. A többi jelentkezőhöz képest tehát hozzáadott értéket jelent.

#3. Aki sikeresen átmegy a PMI vizsgán, az megkaphatja az általuk kiállított tanúsítványt (pl.: PMP, azaz Project Management Professional vagy DAC, vagyis Disciplined Agile Coach), emellett pedig tagja lehet egy nemzetközi szakmai közösségnek is. Ez a fajta kapcsolati háló hatalmas segítség a munkaerőpiacon. Legyen szó szakértői segítségről, tanácsról, vagy egy szakmailag rátermett új kollégáról, itt megtalálhatjuk, amire szükségünk van.

#4. A PWC által végzett globális felmérés szerint a PMI akkreditált kurzust elvégző projektmenedzserek többször vesznek részt nagy volumenű projektekben. A megkérdezett cégek 80%-a alkalmaz minősített projektmenedzsereket a kiemelt projektjeiben, ezen belül is legmagasabb arányban (36%) PMI tanúsítvánnyal rendelkező kollégákkal dolgoznak.

Mivel a tanúsítvány egyet jelent a naprakész, gyakorlati szakmai tudással, a megőrzéséhez szükséges az ismeretek szinten tartása. Erre az ún. PDU-k (Professional Development Units) megszerzésével van lehetőség. PDU-pontok a PMI által akkreditált tanfolyamok elvégzésével szerezhetők, most már a Labánál is!

A Laba a PMI által akkreditált oktatási intézményként a cikk elején említett kurzusain – ahogy a többi képzésén is – biztosítja a magas szakmai minőséget és a gyakorlati tudást minden résztvevő számára. PMI Authorized Training Partnerként a nemzetközi szabványoknak megfelelő kurzusokat kínálunk, oktatóink rendelkeznek a megfelelő szakképzettséggel és tapasztalattal.

Miért tanuljak PMI Authorized Training Partnernél?

Ha van már a PMI által kiállított tanúsítványod (PMP, DAC stb.)

  • Mivel a tanúsítvány egyet jelent a naprakész, gyakorlati szakmai tudással, a megőrzéséhez szükséges az ismeretek szinten tartása. Erre az ún. PDU-k (Professional Development Units) megszerzésével van lehetőség, ami mindhárom említett kurzus esetén megszerezhető.

Ha nincs még tanúsítványod

  • Ugyan a PDU-pontok nem hasznosíthatók, ha nincs még meg a megfelelő tanúsítványunk, ugyanakkor az Authorized Training Partnerek képzései segítenek önmagunk és a képességeink fejlesztésében. Biztosak lehetünk benne, hogy szakmailag felkészült oktatóktól, piacképes, használható tudást szerezhetünk.

Szeretne egy összefoglalót kapni a cikkekről?

Hetente egy levél a legjobb anyagokkal. Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről.
Köszönjük az előfizetést!