Tudod hogyan nézz szembe a kihívásokkal projektvezetőként? | Laba üzleti iskola
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
LABA Tartalomgyár

Keresés

content

Tudod hogyan nézz szembe a kihívásokkal projektvezetőként?

Projektvezetőként a valóban fontos feladatokra koncentrálsz?

top2-fb-611274d736508791896421-65eb293aa074b521739323.jpg

Nem számít, hogy sok éves tapasztalattal rendelkező program- és projektmenedzser vagy, az új projektek indítása és a projektiroda felállítása mindig kihívást jelent. Erőforrástervezés, mobilizálás, projektirányítás, ütemterv és költségvetés menedzsment- csak hogy néhányat említsünk a projektvezető feladatai közül...
Te tudod, hogyan kerüld el a projektindítás körüli káoszt?

Mit teszel, ha a jövő heti projektindító megbeszélésre a csapat fele nem ismert vagy nem tud eljönni?

Mit teszel, ha a projekttervező workshopon senki nem tudta biztosan, hogy mit is kell pontosan megtervezni?

Mi teszel ha a projekt kezdés utáni első hónapon belül kiderül, hogy a projekted csúszni fog 3 hónapot?

Mit teszel, ha a projektedben egy feladat elméletben a jövő hétre volt tervezve, de senki nem tudja, hogy ki fogja csinálni?

Mit teszel, ha a szponzor megkérdezi tőled, hogy költségkereten belül vagy-e a projektteddel úgy, hogy te nem is tudod, hogy mi a költségkeret?

Mit teszel, ha általánosságban jellemzővé válik, hogy a sok adminisztráció és prezentációkészítés miatt egy percet nem tudsz foglalkozni a projekt valós haladásával?

Projektmenedzserként rengeteg szerepkörben kell megállnod a helyed, és a nagyobb projektek indítása fejtörést okoz. Ne ess kétségbe, ezek a képességek tanulhatók, fejleszthetők! Hogyan lehet a prioritásokat letisztázni? Ki miért felelős a projekt során? Hogyan tartsuk kordában az idő-és költségkereteket?

A válaszokat megkapod Acsay Csabától, a British Telecom projektmenedzserétől. Csatlakozz és lesd el a projektvezetés leghatékonyabb trükkjeit! 

Projektmenedzserként bizonyítottál, de vannak olyan kihívások, amikkel nehéz szembenézned. A projektindítás körüli feladatok megalapozzák a projekt sikerét, így mindenkinek érdeke, hogy a projektvezető az irányításra koncentráljon. Hogyan lehet a prioritásokat letisztázni? Ki miért felelős a projekt során? Hogyan tartsuk kordában az idő-és költségkereteket?

A válaszokat megkapod Acsay Csabától, a British Telecom projektmenedzserétől. Csatlakozz és lesd el a projektvezetés leghatékonyabb trükkjeit! 

Szeretne egy összefoglalót kapni a cikkekről?

Hetente egy levél a legjobb anyagokkal. Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről.
Köszönjük az előfizetést!