Vállalatfejlesztési kurzus — segítünk a cégeknek, akiknek célja a nővekedés és a piac meghódítása | Laba üzleti iskola

Vállalati képzéseket indít a LABA ?

Az elmúlt 6 évben:
90 kurzust dolgoztunk ki
1100 csoport végzett képzéseket nálunk
50 000 ember tanult nálunk 75 országból

Egy vállalkozás akkor tud sikeres lenni, ha a megfelelő tudás birtokában, hatékony működés mellett a konkurens vállalkozások fölé tud kerekedni.
Ez pedig három módon valósítható meg:

Rendszeres képzések segítségével fejleszti a munkavállalóit
Olyan képzések szervezésével, amelyek segítenek a vállalati folyamatok és rendszerek fejlesztésében
Nagyobb szaktudással bíró munkaerő alkalmazásával
Ebben segít a LABA Business Academy

A LABA kurzusainak eddigi résztvevői bizonyítják, hogy a rendszeres képzések elengedhetetlenek a munkavállalók szakmai fejlődéséhez.

Ha a munkavállalók szaktudása folyamatosan bővül, az hozzájárul a cég sikeréhez.

A progresszív vállalatok már rég felismerték, hogy a vállalat üzleti sikere nagyban függ a munkavállalók folyamatos képzésétől, fejlesztésétől, hiszen a naprakész tudás és a piaci trendek ismerete óriási versenyelőnyt jelent.

A LABA célja, hogy pótolhatatlan segítséget nyújtson azon vállalatoknak, amelyek növekedni akarnak és meg akarják hódítani a piacot. Ezért alapítottuk meg a LABA Business Academy-t.

LABA
BUSINESS
ACADEMY

AZ ÜZLETI KÉPZÉSEK TÍPUSAI

Kielemeztük a közép- és nagyválallatok működését és a vállalati képzések két típusát alkottuk meg, hogy segítsük a partnereinket.
Képzések, vállalatokra szabva Kurzusok, amelyeket kifejezetten az Ön igényeire és vállalatára szabunk, figyelembe véve az ipar sajátosságait és az üzleti célokat. Legyen a képzés online vagy offline, segítünk a munkavállalók fejlesztésében és a jobb eredmények elérésében.
Éves előfizetések Tervezze meg munkavállalói oktatását egy évre előre, hiszen a megszerzett tudás és információ hatalom. Fektessen a munkavállalói fejlesztésébe, hiszen ez egy olyan befektetés, amely mindig megtérül.
Hiszünk abban, hogy mindkét képzési formánk érzékelhetően növeli egy vállalat munkatársainak hatékonyságát, elköteleződését a vállalat iránt. Ismerkedjen meg részletesebben a képzéseinkkel.
Képzések, vállalatára szabva

A szükséges célszámok elérése érdekében kidolgozunk és a vállalat igényeinek megfelelően személyre szabjuk egy már meglévő kurzusunkat. Olyan szakértőket biztosítunk, akik:

Iparáguk legjobb szakértői között vannak
Üzleti elemzés
Vállalati pénzügyek
Sales
HR
Marketing
Projektmenedzsment
Készen állnak, hogy megosszák a gyakorlati tudásukat.
Ez a képzési típus hatékonynak bizonyul:
  • egy adott üzleti funkció megújítása (pl. a sales folyamatok automatizációja) során
  • egy csapat szakértelmének növelésekor
Éves előfizetések

A LABA-nál tudjuk, hogy a megfelelő oktatói eszközök segítségével a szakmai és üzleti sikerek is hamarabb jönnek. Különböző, vállalatra szabott képzési csomagok összeállításával támogatjuk a növekedést és szaktudás megszerzését.

Felhasználói fiók

A saját felhasználói fiókban követhetők a munkavállalók sikerei, hogy mennyire vonódnak be a tanulási folyamatba, hogy hol tartanak a tananyag elsajátításában, és házi feladataik megoldásában. Ez a felület lehetővé teszi azt, hogy valós képet kapjunk a munkavállalók teljesítményéről.

Miben nyújtunk támogatást?

A LABA B2B Csapata személyesen felel a folyamatokért és támogatja a vállalatot, hogy megtalálják a legmegfelelőbb képzési formát, és abban is tanácsot nyújt, hogy egy adott munkavállalónak mely kurzus lehet a legalkalmasabb.

A munkavállalónak segít egy oktatási koordinátor is, aki követi a tanulási folyamatot, segít, ha alábbhagy a lelkesedés, kérdései merülnének fel, és végig kíséri őt a kurzus teljes folyamán.

A képzés testreszabása

A képzést vállalatának sajátosságaihoz és feladataihoz igazítjuk, és nem feledkezünk meg a célszámokról sem. Igény esetén hozzáadjuk a tananyaghoz vállalata valós esettanulmányait és üzleti terveket adunk házi feladatként, közösen oldva meg bizonyos feladatokat a kurzus során.

Oktatási platform

Olyan oktatási platformot használunk, amelyben minden megtalálható: az előadások felvételei, a házi feladatok, üzenetváltás az oktatókkal és a tanulási folyamat ellenőrzését biztosító eszközök. A tananyag bármikor (0-24-ben) és teljes egészében elérhető.

TUDJUK, MIT TANÍTUNK

És azért, hogy a piac igényeire reagáljunk, 6 fő témakörre koncentrálunk:
  • HR
  • Vállalati pénzügyek
  • Marketing
  • Üzleti analitika
  • Menedzsment
  • Szoftverek