Élő, online kurzus

Sikeres pályázatírás a gyakorlatban

Dr. Dányi Máté

Pályázati tanácsadó

BŐVEBBEN
Időpont: 2023.05.31. — 2023.07.03.
Menetrend:

5 hét

hétfő és szerda

18:00 – 19:30

Élő, online kurzus egy 93%-os sikerrátával rendelkező tapasztalt pályázatíróval

Érteni akarod, hogy milyen lépései és folyamatai vannak egy sikeres támogatási kérelem elkészítésének? Nyertes pályázatot tudhatsz magadénak, de nem tudod, hogyan is állj neki a projektmenedzsmentnek?


Ha szeretnéd gyakorlati fókusszal megérteni a hazai és EU-s beruházási pályázati rendszerek felépítését és működését, és át akarod látni a vállalatod számára optimális lehetőségeket és a tipikus buktatókat, akkor a legjobb helyen jársz. A kurzus során megismered a sikeres pályázati életút lépéseit a vállalat pályázatképességének felmérésétől kezdve, a pályázatválasztáson és a dokumentációs folyamatokon át, a kész projekt elszámolásáig.

Magadra ismertél?
Neked ajánljuk a képzést, ha:
Rendszeres pályázó vagy, de lenne még mit tanulnod

Ha már több lezárt üzleti évvel rendelkező termelő vállalkozásod, vagy kutatás-fejlesztéssel foglalkozó céged van, és szeretnél a termelékenység növelése és a fejlesztési ötletek megvalósítása érdekében a legnagyobb sikerrel pályázni, de nem tudod, hogy milyen támogatások állnak rendelkezésre, hova sorolható a vállalati tevékenység a KFI-kritériumok alapján, vagy hogyan tudsz vissza nem térítendő támogatásokra szert tenni.

Pénzügyes/fejlesztésért/operatív ügyekért felelős vezető vagy

Magyar tulajdonú középvállalatnál töltesz be vezetői szerepet, és a feladatod az, hogy a nagy tőkeigényű telephelyfejlesztés és eszközbeszerzések érdekében sikerrel pályázz, de nem tudod, hogyan maximalizáld a vállalat esélyeit és hogyan találj rá a megfelelő forrásokra, valamint nehezen látod át a projektek adminisztratív folyamatait.

Könyvelőirodában dolgozol

Könyvelőként a feladatkörödbe tartozik, hogy sikeres pályázatokat írj a céged számára, de nehezen igazodsz ki a hazai pályázati rendszer és az elérhető EU-s támogatások működésén, bonyolult átlátni a dokumentációs folyamatokat és a projekt részleteit, ezért sok időbe és energiába telik számodra teljesíteni a feladatokat.

Lépj szintet!
Gyakorlati tudást adunk

A kurzusaink az elmélet és gyakorlat tökéletes összhangját teremtik meg: elmélet, amelyhez bármikor visszatérhetsz, illetve gyakorlat, amelyet szinte azonnal beépíthetsz a mindennapi munkavégzésedbe. Ebben pedig a segítségedre van az anyagokat tartalmazó online platform, az előadó és a LABA teljes csapata.

Élőben, online

Ahhoz, hogy hatékony legyen a tanulás és ne érezd a „távoktatást”, interaktív eszközökkel és tartalmakkal segítjük a fejlődésed. Az előadások után minden kérdésedre választ kaphatsz, tapasztalataidat pedig megoszthatod a kurzusokhoz tartozó Discord felületeken.

A kurzusról
01
Elérhető támogatások felkutatása

Megtanulod, hogyan találj rá és szűrd a vállalkozásod számára optimális hazai, és EU-s finanszírozású beruházási támogatásokat, megismered a pályázatok típusait és pontosan felméred a projekt megvalósításának lépéseit.

02
Szabálytalansági eljárások és tipikus hibák

Megérted a szabálytalansági eljárásokat, ezáltal precízen méred majd fel a vállalat pályázatképességét, és megismered a tipikus hibákat, amelyekre figyelned kell a projektek megvalósítása során.

03
Elmélettől a gyakorlatig

A pályázatok megírása mellett a projektek sikeres megvalósítását és elszámolását is bemutatjuk: megtanulsz a Támogató fejével gondolkodni, ezért eredményesebben pályázol majd, és helytállsz az előminősítési folyamatok során is.

Előadó
Dr. Dányi Máté
Több mint 93%-os sikerrátával rendelkező tapasztalt pályázatíró, az IRQ cég tulajdonosa, aki közel 10 évnyi pályázatírói gyakorlata során a harmadik hét éves uniós pályázati ciklusát kezdte meg.
A korábbi Nemzetgazdasági Minisztériumban, valamint a Magyar Fejlesztési Bankban végzett munkája során több mint 850 pályázat auditálásában és kivizsgálásában vett részt, összesen 60+ milliárd forintnyi támogatást kezelve.
Magyarországon egyedülálló szolgáltatásként végez szabálytalansági tanácsadást.
PROGRAM
REGISZTRÁCIÓ
Kötelezően kitöltendő mező
A "Jelentkezem" gomb megnyomásával és a regisztrációm elküldésével elfogadom az Adatkezelési szabályzatunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat és az Általános szerződési feltételeket.