Sikeres pályázatírás a gyakorlatban élő online képzés — tanulj meg magabiztosan tájékozódni az EU által finanszírozott pályázatok között | Laba üzleti iskola
Élő, online kurzus

Sikeres pályázatírás a gyakorlatban

Dr. Dányi Máté

Pályázati tanácsadó

BŐVEBBEN
Időpont: HAMAROSAN
Élő, online kurzus egy tapasztalt pályázati tanácsadóval

A kurzuson a gyakorlatban sajátítod el a hazai és EU-s beruházási pályázatok elkészítésének minden lépését. Megtanulod rendszerszinten átlátni a vállalatod számára optimális lehetőségeket, és megismered a tipikus buktatókat. Az 5 hét során egy saját projektterv elkészítésén keresztül térképezed fel a sikeres pályázati életút állomásait – a vállalat pályázatképességének felmérésétől a pályázatválasztáson és dokumentáción át az elszámolásokig.

Magadra ismertél?
Neked ajánljuk a képzést, ha:
Rendszeres pályázó vagy, de úgy érzed, még többet tanulnál

Ha már több lezárt üzleti évvel rendelkező termelő vállalkozásod, vagy kutatás-fejlesztéssel foglalkozó céged van, és szeretnél a termelékenység növelése és a fejlesztési ötletek megvalósítása érdekében a legnagyobb sikerrel pályázni, de nem vagy tisztában a rendelkezésre álló támogatásokkal, a KFI-kritériumoknak megfelelő besorolással, vagy a vissza nem térítendő támogatások igénylésének módjával, akkor itt a helyed.

Pénzügyi vagy fejlesztési területen dolgozol, esetleg könyvelői tapasztalattal rendelkezel

Ha magyar tulajdonú középvállalatnál töltesz be pénzügyi, fejlesztésért vagy operatív ügyekért felelős vezetői szerepet, és a nagy tőkeigényű telephelyfejlesztés és eszközbeszerzések érdekében sikerrel kívánsz pályázni, vagy könyvelőként könyvelőirodában dolgozol és a feladatkörödbe tartozik sikeres pályázatok írása, ez a kurzus neked szól.

Karrierváltó vagy

Ha szeretnél mélyreható ismereteket szerezni a pályázatírás területén, kezdve az alapoktól egészen a gyakorlati pályázatmenedzselésig, és úgy érzed, itt az idő egy új karrierirányba lépni, ezen a kurzuson megtalálod azt, amit keresel.

Lépj szintet!
Így tanítunk mi

Valószínűleg belefáradtál már az online tanfolyamokba, amelyek hatalmas ígéreteket tesznek, de utána cserbenhagynak. Mi azért vagyunk itt, hogy ezt helyrehozzuk. Mi vár rád a kurzuson? Élő, online előadások, kapcsolatépítés, Q&A alkalmak és rendszeres visszajelzés az előadótól a házi feladatokra.

Tanúsítvány

A képzés sikeres elvégzését követően tanúsítványt állítunk ki, amit személyes felhasználói fiókodból tölthetsz le. Nemcsak elméleti képzést, hanem valóban hasznos gyakorlati tudást nyújtunk, amelyet azonnal alkalmazhatsz a munkád során szakmai céljaid megvalósításához. Ebben hiszünk, ebben támogatunk.

A kurzusról
01
Elérhető támogatások felkutatása

Megtanulod, hogyan találj rá és szűrd a vállalkozásod számára optimális hazai, és EU-s finanszírozású beruházási támogatásokat, megismered a pályázatok típusait és pontosan felméred a projekt megvalósításának lépéseit.

02
Szabálytalansági eljárások és tipikus hibák

Megérted a szabálytalansági eljárásokat, ezáltal precízen méred majd fel a vállalat pályázatképességét, és megismered a tipikus hibákat, amelyekre figyelned kell a projektek megvalósítása során.

03
Elmélettől a gyakorlatig

A pályázatok megírása mellett a projektek sikeres megvalósítását és elszámolását is bemutatjuk: megtanulsz a Támogató fejével gondolkodni, ezért eredményesebben pályázol majd, és helytállsz az előminősítési folyamatok során is.

Előadó
Dr. Dányi Máté
Több mint 93%-os sikerrátával rendelkező tapasztalt pályázatíró, az IRQ cég tulajdonosa, aki közel 10 évnyi pályázatírói gyakorlata során a harmadik hét éves uniós pályázati ciklusát kezdte meg.
A korábbi Nemzetgazdasági Minisztériumban, valamint a Magyar Fejlesztési Bankban végzett munkája során több mint 850 pályázat auditálásában és kivizsgálásában vett részt, összesen 60+ milliárd forintnyi támogatást kezelve.
Magyarországon egyedülálló szolgáltatásként végez szabálytalansági tanácsadást.
PROGRAM
Tudj meg többet