Hogyan add el a terméket és hogyan add el magad? — Ingyenes webinárium | Laba üzleti iskola

Ingyenes webinárium

HOGYAN ADD EL A TERMÉKET ÉS HOGYAN ADD EL MAGAD?

FÖLDESI DÓRA HEAD OF SALES &
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT,
LABA HUNGARY

FÖLDESI DÓRA

INGYENES WEBINÁRIUM EGY TAPASZTALT SALES VEZETŐVEL

IDŐPONT:

2023. március 22. (szerda) 18:00

Ha szeretnél betekintést nyerni a sikeres értékesítők titkaiba és elsajátítani olyan készségeket, amelyek segítenek a sales területén, akkor ne hagyd ki ingyenes webináriumunkat! A webinárium során megismerkedhetsz a sales fogalmával, típusaival, KPI-aival, illetve olyan technikákkal és trükkökkel, amelyek hatékonyabbá tehetik az értékesítést.

Tudni szeretnéd, hogy mitől lehet valaki jó saleses, és hogy ez a terület megfelelő-e számodra? Találkozzunk a webináriumon!

Job offer

 • Értékesítői állásinterjú lehetőség – ne hagyd ki!

  Ha érdekel az értékesítés, és szeretnéd kipróbálni magad ezen a területen, akkor ne hagyd ki a közelgő webináriumunkat! A résztvevőknek ugyanis lehetőséget adunk, hogy állásinterjúra jelentkezzenek értékesítői csapatunkba. Ez egy egyedülálló alkalom arra, hogy megmutasd, milyen képességekkel rendelkezel, és csatlakozz kiváló értékesítőink közé!

Előadó

FÖLDESI
DÓRA

 • LinkedIn Profile
 • 18+ év sales tapasztalattal rendelkezik multi, kkv és startup környezetben.
 • 15+ év vezetői tapasztalattal rendelkezik 5-től 150+ fős csapatok vezetésében.
 • ACC Coach és Call Center tanácsadó.
 • Az OTP-nél fiókvezetőként és osztályvezetőként folyamatosan kiemelkedő eredményeket ért el (Bankbiztosítási Díj, Ügyfélközpontúság Díjra való jelölés). Az általa vezetett bankfiók az ország egyik legjobbjaként ismert a szolgáltatásminőség-menedzsment terén.
 • Jelenleg ő felel a Laba Hungary Sales, B2B és ügyfélszolgálati folyamatainak fejlesztéséért.
 • 2021-ben vezetése alatt az eladási konverzió aránya 8%-ról 13%-ra nőtt, a sales csapat létszáma háromszorosára bővült, az eladásokból származó bevétel pedig az ötszörösére emelkedett.
 • Emellett kiépítette a teljes ügyfélszolgálati csapatot és minőségbiztosítási rendszert.

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezz a LABA „Hogyan add el a terméket és hogyan add el magad” című ingyenes webináriumára, nyerj azonnal hasznosítható tudást és ne hagyd ki az állásinterjú lehetőségét!

Kötelezően kitöltendő mező
A "Jelentkezem" gomb megnyomásával és a regisztrációm elküldésével elfogadom az Adatkezelési szabályzatunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat és az Általános szerződési feltételeket.