Advanced Business English — online képzés | Laba üzleti iskola

Élő, online kurzus

2024. szeptember – december

ADVANCED BUSINESS ENGLISH

 • Középfok [B1]
 • 20 alkalom
 • Választható időpontok
 • 4 oktató
 • Interaktív angol órák
 • Szakmai mentorok

Görcsbe rándul a gyomrod, ha angolul kell prezentálnod a kollégáknak? Félsz, hogy a külföldi üzleti partnerekkel való tárgyalások sikerét szabotálni fogják a nyelvi korlátaid? Használd helyesen a nyelvtani szerkezeteket, gyakorolj valódi üzleti helyzeteken, és vértezd fel magad 12 hét alatt magabiztos üzleti angolnyelv-tudással!

Célunk, hogy felkészítsünk a vállalati környezetben felmerülő, angol nyelvű kihívásokra. A kurzus végére magabiztosan tudsz majd szóbeli és írásbeli beszámolókat készíteni, valamint eredményeket prezentálni akár az üzleti partnereknek, akár a kollégáknak. Emellett hatékonyan szervezel és vezetsz majd le megbeszéléseket – mindezt persze angol nyelven.

Milyen nálunk tanulni?

A professzionális szókincsfejlesztésre összpontosítunk

Jelentősen bővítjük a speciális szókincset, amit a munkahelyi kommunikáció során hasznosíthatsz. Naprakész cikkekkel, videókkal és szituációs gyakorlatokkal biztosítjuk, hogy magabiztosan és folyékonyan beszélj angolul üzleti partnereiddel és kollégáiddal.

picture

Soft skillek és kommunikációs készségek

Kis csoportokban, az igényeidnek megfelelően fejlesztjük az angolnyelv-tudásodat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy eredményesen kommunikálj az angolul beszélő kollégákkal és ügyfelekkel, akár bonyolult szakmai témák megvitatásakor is.

picture

Nem az alapoktól oktatjuk az angol nyelvet, a kurzust teljesen az üzleti szektor sajátosságaihoz igazítjuk.

Ez a kurzus neked szól, ha:

Üzleti területen dolgozol munkavállalóként

Szeretnél a külföldi munkatársaiddal vagy az üzleti partnerekkel hatékonyan kommunikálni mind szóban, mind írásban? Jó lenne, ha a biztos nyelvtudás hiánya nem állna a szakmai előrelépés, vagy egy új pozíció elnyerésének útjába?

Üzleti területen dolgozol vezetőként

Középvezetőként angol nyelven kell megszervezned és koordinálnod a csapatod munkáját? Cégvezetőként nyitnál a globális piac felé, és szeretnéd, ha a potenciális külföldi partnereknek választékosan, egyenlő tárgyaló félként tudnád bemutatni a vállalatod céljait?

Legalább B1 szintű az angoltudásod

A középszintű angol nyelvismeret szilárd alapot teremt, amelyet célzott, szakterületre szabott szókincs és magas szintű kommunikációs képességek révén tovább erősíthetsz és mélyíthetsz.

picture

A kurzus oktatói:

Tanulj a szakma legjobbjaitól! Az alkalmakat egy tapasztalt üzleti angol tréner és három, üzleti életben jártas mentor vezeti majd.

picture

Gyurácz Veronika

Business English Trainer,
Education Program Manager
@iCan Solutions

 • Több mint 9 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a vállalati nyelvoktatás terén. Olyan nagy- és középvállalatok csapatait oktatta, mint a T-Systems, 4iG, Paramount, HP, Clico, Loginet, Yusen, Profigram, és CHS.

 • Az iCan Solutions vezető tanáraként szakmai mentor minőségben felelős a tanárképzést befejező hallgatók gyakorlati programjáért.

 • Projektmenedzsment-tapasztalatát az Európai Bizottság fejlesztési projektjeire pályázó EUROPE Kft.-nél szerezte, ahol a fejlődő országok szakértőivel működött együtt.

 • Regionális marketingvezetőként dolgozott a GENPACT Hungarynél, ahol a GE Healthcare marketing tevékenységét koordinálta Afrikában, Oroszországban, Törökországban és a Közel-Keleten.

 • A Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi kapcsolatok doktori programjában írt angol nyelvű publikációi az Africa Spectrum és az African Human Rights Law Journal folyóiratokban is megjelentek.

picture

Sándor László

Finance & Administration Manager,
Terre des hommes Alapítvány

 • 30+ év szakmai tapasztalattal rendelkezik a vállalati pénzügyek területén.

 • Dolgozott kétfős startupban és 30 000 fős nemzetközi vállalatcsoport regionális irodájánál is.

 • Jelenleg egy 1,5 milliárd Ft költségvetésű nemzetközi gyermekvédelmi alapítvány pénzügyi vezetője.

 • Számos iparágban megfordult: a filmforgalmazástól és az építőipartól kezdve az internetszolgáltatáson, a hanglemezkiadáson, a kereskedelmi televíziózáson és a magánegészségügyön át egészen a hírportálokig.

 • Döntően for-profit (InterCom, Sony Music, Elender/PSINet, Wallis Ingatlan, Sony Television, Doktor24) vállalatoknál dolgozott, illetve az utóbbi időben nonprofit (MedSpot, Pintér Béla Társulata, Terre des hommes) szervezetek pénzügyi vezetéséért is felel.

 • Főbb területei a szervezetfejlesztés, ERP-bevezetés, szolgáltatáskihelyezés Shared Service Centerbe, tőkebevonás, üzletfejlesztés és a transzformáció.

picture

Lukács-Kárpáti Dia

Global Sr HR Business Partner
@Diageo

 • 15+ éves HR szakmai tapasztalattal rendelkezik nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál: Molson Coors, Danone, McDonalds, EPAM Systems, Bortársaság.

 • 90–2000 fős cégeknél szerzett felsővezetői tapasztalatot.

 • Kis- és középvállalkozásoknál és nemzetközi nagyvállalatoknál egyaránt megismerte és megválaszolta a HR-szempontból jelentős szervezeti igényeket és üzleti kihívásokat.

 • Többször vezetett be sikeres HR üzleti partneri modelleket kis- és középvállalkozásoknál és nemzetközi nagyvállalatoknál, a csapattagjai fejlesztésével sikeresen újrapozicionálta a HR-funkciót.

 • 8+ éves külföldi HR-vezetői tapasztalatot szerzett 4 különböző európai országban.

 • Számtalan üzleti transzformációs projektben képviselte a HR-t nemzetközi porondon.

 • Fő szakterülete a szervezetfejlesztés és változásmenedzsment.

 • Trénerként, facilitátorként számtalan üzleti képességfejlesztési projektet támogatott, vezetett.

 • EMCC-akkreditált business és sport coach.

picture

Szép Gergő

Finance Senior Project Manager @Citi,
Projektvezetési tanácsadó, Alapító @PMLAB

 • Több mint 10 év projektvezetői tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi, az autóipari, a mezőgazdasági és az ipari gépészeti szektorban (Citi, Bosch, BMW Group).

 • A Citinél szerzett pénzügyi projektvezetői tapasztalatot, ahol klasszikus és agilis módszertanok alkalmazásával vezetett banki automatizálási projekteket.

 • Projektmenedzsment-tapasztalatát a magyarországi Bosch központjában, a motorvezérlők fejlesztéséért felelős projektcsapat tagjaként szerezte.

 • 2 évig a BMW németországi gyárának részprojektvezetőjeként dolgozott, ahol a folyamatos, működő gyártás mellett egy közel 200 méter hosszú gyártósor tervezését és beüzemelését vezette.

 • PMI-, PMP-, valamint PSM I. Scrum Master tanúsítvánnyal is rendelkezik, aktív tagja a magyar PMI-tagozatnak.

 • A Project Management Lab alapító tagja, ahol projektirodai (PMO) és projektmenedzsment-tanácsadással foglalkozik.

A kurzus után…

Magabiztosan kommunikálsz angolul az üzleti témákban.

picture

A szakmai szókincs és gyakorlat lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan építs kapcsolatot külföldi kollégákkal és ügyfelekkel, elősegítve ezzel a sikeres nemzetközi együttműködéseket.

picture

Hatékonyan írsz e-maileket és szakmai beszámolókat

Képes leszel gyorsan és pontosan összeállítani az angol nyelvű riportokat, beszámolókat. Választékosan tudod majd megírni mind az üzleti partnereknek és külföldi kollégáknak címzett e-maileket, mind az álláspályázatodhoz csatolt motivációs levelet.

picture

Fejlettebb üzleti tárgyalási technikákkal gazdagodsz

Profin tudod majd prezentálni a saját és a csapatod eredményeit. Fel tudod tenni a helyes és kritikus kérdéseket a megbeszéléseken az adott üzleti témával kapcsolatban, és képes leszel átfogó választ adni a partnerek és munkatársak felvetéseire.

picture

Magasabb szintű szakmai kompetenciák birtokában leszel

Gond nélkül fogsz értelmezni különféle diagramokat, táblázatokat és jelentéseket. A diasorok felolvasása helyett elemzed az adatokat, és az összefüggéseket világosan, átláthatóan kommunikálod a munkatársak vagy partnerek felé angol nyelven.

Hogyan tudsz hozzánk jelentkezni?

A jelentkezés előtt meg szeretnénk győződni arról, hogy ez a kurzus valóban neked szól. Kérjük, hogy a jelentkezési adataid megadása után töltsd ki rövid nyelvtudást felmérő tesztünket. A teszt kitöltése nélkül a jelentkezésed nem lesz érvényes.

01

Regisztráció és teszt kitöltése

02

A teszt kitöltése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és e-mailben is értesítünk a további lépésekről.

03

Időpont kiválasztása és jelentkezés véglegesítése

04

Indulhat a kurzus

Kurzusprogram

A tanulási élmény javítása érdekében a kurzust 4 csoportra osztjuk. Az egyes csoportokban legfeljebb 10 fő vesz részt. Kivételt képeznek a „mentor session” alkalmak, amelyeken a tanulók az összes résztvevővel találkozhatnak. A mentor session alkalmak előre meghatározott keddeken, az esti órákban lesznek megtartva. A kiscsoportok az alábbi időpontokban indulnak:

 • K-Cs

  09:00-10:30

 • H-Sz

  11:00-12:30

 • K-Cs

  14:30-16:00

 • H-Sze

  18:00-19:30

module 1

Career changes

1. Career ambitions

Gyurácz Veronika

2. Qualification, responsibilities, hard and soft skills

Gyurácz Veronika

module 2

Meetings

3. The kickoff meeting

Gyurácz Veronika

4. Stakeholder and customers

Gyurácz Veronika

5. Asking for and giving update

Gyurácz Veronika

6. Brainstorming

Gyurácz Veronika

7. The decision-making meeting

Gyurácz Veronika

Mentor session 1. Economy & finance

Sándor László

module 3

Presenting

9. The business case

Gyurácz Veronika

10. Ideas and innovation

Gyurácz Veronika

11. The quarterly business review

Gyurácz Veronika

module 4

Team management

12. Employee relations

Gyurácz Veronika

13. Team cohesion
The performance review talk

Gyurácz Veronika

Mentor session 2. Human resources & recruitment

Lukács-Kárpáti Dia

module 5

Cross-cultural communication

15. Intercultural Competences

Gyurácz Veronika

16. Managing international teams

Gyurácz Veronika

17. Entering the global market

Gyurácz Veronika

18. Effective conflict management

Gyurácz Veronika

Mentor session 3. Project management

Szép Gergő

module 6

Review and conclusion

20. Presenting achievements to stakeholders

Gyurácz Veronika

Tematika

Készen állsz?
Itt tudsz jelentkezni

A kurzussal és a részvételi díjjal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, kérjük, regisztrálj! A kitöltés után kapott e-mailben értesítünk a további lépésekről.

Kötelező mező